Demanar més informació sense compromis.

Accepto els termes legals

Ompli tots els camps

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Servisegur Mediadors, SL. Finalidad: Dar cumplimiento a las solicitudes de información realizadas por los usuarios, realizar perfilados en base a la información que faciliten los usuarios para poder ofrecer servicios personalizados. Desarrollar su actividad comercial y remitir comunicaciones a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello) ofreciendo servicios de su interés. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Servisegur Mediadors, SL y terceras entidades, principalmente aseguradoras a fin de poder ofrecer al usuario productos con las mejores condiciones adaptadas a su caso. Proveedores legitimados. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la Agencia Española de Protección de Datos.

< Tornar

Assegurança de salut

GREMI DEL MOTOR i SERVISEGUR MEDIADORS Corredoría d’assegurances, han establert un acord de col·laboració amb el qual poder oferir assegurances, productes i serveis en condicions d’avantatge per l´agremiat.

En aquesta ocasió, SERVISEGUR MEDIADORS  ofereix al col-lectiu una línia de productes de salut que inclou diferents opcions de contractació de manera que es poden incloure totes les cobertures necessàries per a aquest tipus d’assegurances , tant a nivell personal /individual com a nivell col·lectiu , per la possibilitat de poder contractar en una sola pòlissa,  una assegurança  per a totes les persones que treballen en l’empresa, amb unes primes de les més competitives del mercat.

D’aquest producte de salut destaquem els següents punts

  • Cobertura de totes les especialitats mèdiques mitjançant quadre mèdic concertat
  • Accés als mitjans i mètodes de diagnòstic més avançats (ressonància magnètica, escàner, medicina nuclear…)
  • Accés als més prestigiós Centres Hospitalaris Concertats
  • Cobertura per a intervencions quirúrgiques (transplantament d’òrgans, pròtesis, estades en UVI, UCI…)
  • Accés a tractaments especials com a radioteràpia, diálisis, quimioteràpia, transfusions, rehabilitació, etc..)
  • Servei de protecció de pagaments gratuït
  • Assistència en viatge mèdica en l’estranger
  • Orientació mèdica i serveis a domicili 24 hores els 365 dies de l’any
  • Accés a una xarxa estatal privada d’odontòlegs a preus concertats