Demanar més informació sense compromis.

Accepto els termes legals

Ompli tots els camps

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Servisegur Mediadors, SL. Finalidad: Dar cumplimiento a las solicitudes de información realizadas por los usuarios, realizar perfilados en base a la información que faciliten los usuarios para poder ofrecer servicios personalizados. Desarrollar su actividad comercial y remitir comunicaciones a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello) ofreciendo servicios de su interés. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Servisegur Mediadors, SL y terceras entidades, principalmente aseguradoras a fin de poder ofrecer al usuario productos con las mejores condiciones adaptadas a su caso. Proveedores legitimados. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la Agencia Española de Protección de Datos.

< Tornar

Assegurança Flota VO

Cobertures assegurança Flota VO ajustada a Llei

 

Des del si de l’acord de col·laboració establert entre Gremi de Motor i Servisegur Mediadors a partir l’1 de Maig 2019 i en compliment al que disposa la Nova Resolució de 28 de març de 2018 de la Direcció General d’Assegurances i Fons de Pensions i en la nova Guia Tècnica sobre l’assegurança obligatòria d’Automòbils (SOA) que va entrar en vigor l’1 de gener de 2019 en la qual es comunica que l’assegurança obligatòria de vehicles de motor no pot tenir “limitacions temporals, territorials ni de ús “ja que aquestes limitacions perjudiquen els drets dels assegurats i dels tercers perjudicats, posem a disposició de tots aquells agremiats que així ho desitgen, la possibilitat de subscriure una pòlissa d’assegurança de FLOTA VO ajustada a llei i de la qual volem destacar algun dels seus aspectes més importants:

  • Convivència de vehicles de diferents categories en la mateixa pòlissa (turismes, derivats de turisme, tot terrenys, monovolums, vehicles comercials fins a 3.500 Kg, camions, vehicles industrials, tractors, remolcs, ciclomotors i motocicletes)
  • Sense límit de conductors 24h a partir de 18 anys d’edat
  • Sense restriccions quilomètriques, l’àmbit de cobertura és en tot el territori de l’Europa Comunitària
  • Sense cap limitació horària
  • Sense límit de permanència en pòlissa de la mateixa matricula
  • Possibilitat de pagament fraccionat semestral i / o trimestral
  • Auto gestió d’altes i baixes, en línia 24 h a través d’unes claus d’usuari a pàgina web