Demanar més informació sense compromis.

Accepto els termes legals

Ompli tots els camps

Información básica sobre protección de datos: Responsable: Servisegur Mediadors, SL. Finalidad: Dar cumplimiento a las solicitudes de información realizadas por los usuarios, realizar perfilados en base a la información que faciliten los usuarios para poder ofrecer servicios personalizados. Desarrollar su actividad comercial y remitir comunicaciones a los usuarios (en caso que nos autoricen a ello) ofreciendo servicios de su interés. Legitimación: Consentimiento del interesado. Destinatarios: Servisegur Mediadors, SL y terceras entidades, principalmente aseguradoras a fin de poder ofrecer al usuario productos con las mejores condiciones adaptadas a su caso. Proveedores legitimados. Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos como se explica en la información adicional. También se puede instar reclamación ante la Agencia Española de Protección de Datos.

< Tornar

Assegurança Flota VO

CORVE i SERVISEGUR MEDIADORS Corredoría d´assegurances,  han establert un acord de col·laboració amb el qual poder oferir assegurances, productes i serveis en condicions d’avantatge a l’associat

En aquesta ocasió , SERVISEGUR MEDIADORS dóna una solució asseguradora. per a l’assegurança de la pòlissa flotant per a vehicles turismes, comercials fins a 3.500 Kg i motocicletes d´ocasió,  pendents de ser venuts ,que permet la seva demostració davant al client, els desplaçaments entre centres de venda i els relacionats amb els manteniments dels propis vehicles.

Cal destacar com aspectes més importants d’aquest producte:

  • Sense restriccions ni limitacions per els conductors gerents
  • Sense límit de conductors
  • Sense restriccions quilomètriques per els empleats
  • Cobertura per a tot el territori nacional, més cinquanta quilòmetres fronterers
  • Auto – gestió d’altes i baixes, on-line les 24 hores del dia
  • Auto – emissió de certificats de cobertura, on-line les 24 hores del dia

3